Amuze schoolkoor

Muziek heeft een belangrijke plek binnen onze school. Er wordt dagelijks gezongen in de klas en de muziekdocent komt regelmatig langs voor de muzieklessen. Maar dat is niet alles! Op onze school hebben wij een eigen schoolkoor genaamd Amuze.

Wanneer?
Het kinderkoor repeteert op maandagmiddag van 14.30u tot 16.15u. Na schooltijd hebben de kinderen een half uurtje pauze en daarna starten we met repeteren. Het koor wordt geleid door Mariëlle Groenendijk-de Muinck.

Wie mogen meedoen?
Alle kinderen van groep 3 t/m 8 zijn welkom. Het plezier in zingen staat voorop. Heeft uw kind geen of weinig ervaring met zingen, dan is dit geen probleem.

Waar zijn we mee bezig?
Vanuit de repetities wordt gewerkt aan een divers repertoire. Hierbij staat het plezier hebben in zingen voorop. De kinderen maken kennis met het zingen en op speelse wijze wordt er gewerkt aan goed stemgebruik. Er wordt toegewerkt naar een optreden. De weken ervoor repeteren we hiervoor. De repetities zijn dus niet elke maandag, maar worden in periodes verdeeld over het schooljaar. De optredens zijn soms binnen school en soms er buiten.

Kosten?
Het koor kost € 10,00 per heel schooljaar of € 5,00 als uw kind lid wordt in januari (half schooljaar).

Meedoen?
Aanmelding of verdere vragen kan via: lindenborgh@sgperspectief.nl Natuurlijk is het ook mogelijk om vrijblijvend een repetitie bij te wonen.