Logopedie

Geachte ouder(s)/verzorger(s),

Middels deze brief willen wij u laten weten dat de mogelijkheid bestaat om uw kind logopedische therapie te laten volgen op CBS de Lindenborgh. Gebleken is dat het voor sommige leerlingen een te zware belasting vormt om dit nog na schooltijd te laten plaatsvinden en bovendien bestaat daartoe niet altijd de mogelijkheid. De logopedie kan op deze manier beter geïntegreerd worden in de totale zorg van de school. Logopediste Esther van der Wal is elke maandag op school aanwezig. Zij verzorgt zowel het onderzoek als de behandeling van problemen op het gebied van spraak, taal, stem, mondmotoriek en gehoor in een daartoe speciaal ingerichte logopedieruimte. Esther van der Wal is een ervaren logopedist. Zij is kwaliteitsgeregistreerd en allround opgeleid met verschillende specialisaties. Voor vragen en/of advies kunt u geheel vrijblijvend bij haar terecht op de Lindenborgh. Kom gerust eens langs.

Behandeling geschiedt uitsluitend op indicatie en verwijzing van uw huisarts of specialist. Logopedie zit in het basispakket en wordt geheel of gedeeltelijk vergoed door uw zorgverzekeraar. Voor meer informatie over o.a. de vergoeding kunt u terecht op de website: www.depraatmaatgroep.nl

Aanmelden voor logopedie kan via het aanmeldformulier (verkrijgbaar op school) of online via de website of door contact op te nemen met onze logopediste:

  • Anne Baay
  • E: anne@praatmaatgroep.nl
  • T: 06-12524272

Of neem contact op met:

  • De Praatmaatgroep
  • E: info@depraatmaatgroep.nl
  • T: 06-12988729

Bijlagen:

Aanmeldingsformulier logopedie 2019

Checklist ouders logopedie